Baby massage

Visie

Babymassage is van alle tijden en alle culturen. Overal genieten ouders van het  liefdevol aanraken van hun kindjes. Koesterende geïntegreerde Baby Massage (Birthlight ©) omvat een reeks van lessen baby massage gecombineerd met een sprankeltje yoga voor ouder en kind. Hierbij gaat veel aandacht naar het welbevinden van zowel baby én begeleidende ouder. Deze benadering van babymassage steunt op de beginselen van yoga. Massage en yoga bieden voordelen voor zowel jou als ouder als voor jouw baby die zich volop ontwikkelt. Samen bouwen jullie een hechte band op, een stevige basis voor de rest van jullie leven!

 

Wat zijn de voordelen van babymassage?

Rustige ontspannen baby

Liefdevolle en respectvolle aanraking van jouw baby, verlaagt stress en helpt jouw baby opgebouwde spanning loslaten. Via de zintuigen leert jouw baby de wereld kennen – bij massage zal baby voelen, horen, zien en ruiken. De vertering verbetert, spieren verstevigen, de circulatie van zuurstof en afvalstoffen verbetert en het immuunsysteem krijgt een boost. Massage brengt verlichting bij buikkrampjes, slapeloosheid en constipatie.

Rustige en ontspannen ouder

Bewust tijd nemen met jouw baby en aandacht hebben voor jouw eigen ademhaling, verlaagt ook jouw stresshormonen en helpt je mentale en fysieke spanning los te laten. Een rustige ouder straalt deze rust ook uit. Hormonen komen vrij die de band met jouw baby laten groeien.babymassage

Elkaar leren kennen

Via communicatie en interactie, kan je je afstemmen op jouw klein hummeltje met zijn eigen lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen en huilgeluidjes. Dit versterkt jouw ouderinstinct. Vertrouw er maar op! De aandacht gaat volledig naar elkaar…geen huishouden, administratie of telefoon om aan te denken.

 

Verbinding met andere ouders

Wees welkom in een groep waar je mag zijn zoals je bent…en dit geldt ook voor jouw baby! Elke ouder gaat door zijn eigen versie van dezelfde reis. Ouders vinden vaak steun bij elkaar. Daarom zitten we ook steeds in een kring waar we het plezier en de moeilijkheden van het ouderschap kunnen delen.

 

Magie van het moment

Wanneer ouder en baby een heerlijk moment van verbinding delen, gebeurt er iets magisch!  De band met je kindje verdiept en als ouder voel je als het ware een roes van intens geluk.

 

 
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://redoriente.net/slot-deposit-dana/ https://joyme.io/demopgsoft https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://heylink.me/rtp-live-gacor/ https://secteur-pave.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/rtp-live/ https://reseau.wp2.siteo.com/slot-gacor/ https://joyme.io/slotdemogacor https://sidiap.org/toto-macau/ https://redoriente.net/rtp-live/ https://linkr.bio/slot-demo-pgsoft https://linkr.bio/slot-demo-pragmaticplay