op weg naar verbinding

 

op weg naar verbinding

 

Zin om zalige momenten van verbinding met jouw baby te beleven?

Geniet samen tijdens een sessie van Numinatal.

Inschrijven voor een workshop

Bij online bestelling workshop, gelieve "Afhalen in Dilbeek" OF "Verzenden niet nodig" aan te vinken om onnodige verzendkosten te vermijden.

Baby Yoga

Bij koesterende geïntegreerde Baby Yoga wisselen we beweging af met liefdevolle aanraking en pure ontspanning. Bovendien stimuleer je tegelijk de ontwikkeling van jouw kindje, in het bijzonder het evenwicht en de coördinatie. Plezier gegarandeerd!

Lees meer!

 

Baby Massage

Ben je op zoek naar een moment van verbinding tussen jou en jouw baby? Bij koesterende geïntegreerde Baby Massage combineren we liefdevolle aanraking met sprankelende yoga bewegingen en rustige momenten van ontspanning. Puur genieten!

Lees meer!

 

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga biedt steun en verlicht ongemakken tijdens deze bijzondere periode. Bij Prenatale Vinyasa yoga bouw je op een actieve manier lichamelijke en mentale kracht op. Met zwangerschapsyoga draag je zorg voor jouw lichaam...waar jouw baby zich een tijd helemaal thuis voelt. Dit doet écht deugd!

Lees meer!

 

Dragen

Dragen betekent geruststellende nabijheid, troost en verlichting bij ongemak. Naast emotionele voordelen, heeft dragen ook veel praktische voordelen. Iedereen kan het leren! Als draagconsulente wil ik je graag hierin ondersteunen.

Lees meer!

 

Enkele ouders over Numinatal

Karen kwam bij ons langs voor draagbegeleiding. Onze 4 maand oude dochter heeft sinds de geboorte heel veel last van spijsverteringsongemakken. Karen hielp mij haar op een correcte manier te dragen. Dankzij het dragen kon ik (en nu nog steeds) de pijn bij mijn dochter op vele momenten verzachten. Ook mijn eigen mama (oma dus) werd dankzij Karen warm gemaakt om mijn dochter te dragen. Karen kwam verschillende keren bij ons langs en we konden heel wat verschillende draagsystemen uitproberen. Een echte meerwaarde. Eerlijk? Ik vind het nog steeds jammer dat ik Karen niet voor mijn bevalling al gecontacteerd heb. Het had me heel wat moeilijkheden en centjes bespaard. Wij kozen voor het full option pakket en kunnen met de hand op het hart zeggen dat het echt wel een FULL option was. Naast de draagbegeleiding kreeg ik ook heel wat andere tips mee (bijvoorbeeld wat babytaal en tips voor reizen met een jonge baby). En last but not least, Karen was er ook gewoon om te luisteren. Ze stak mij een hart onder de riem en dat had ik gewoon écht nodig. Ik raad het iedereen aan. Een dikke m

Sarie

Via opzoekingswerk en doorverwijzing kwamen we uiteindelijk bij Karen terecht voor draagbegeleiding. Het contact verliep meteen vlot en we maakten een afspraak voor een draagconsultatie bij ons thuis omdat ik al hoogzwanger was op dat moment. Zelf leken zijnde in de draagwereld hadden we geen concrete verwachtingen, wel waren we heel benieuwd en hoopten we op veel informatie om bij te leren. En Karen liet ons niet op onze honger zitten! Zij bracht allerlei soorten draagsystemen mee, alsook zware poppen, en liet ons veel oefenen. Na de bevalling kwam ze dan nog eens terug met een kleinere selectie doeken die wij reeds hadden uitgekozen in de eerste sessie. Deze keer om met onze baby te oefenen. Opnieuw een heel fijne draagconsultatie met veel ondersteuning en stimulatie. Ook nadien bleef zij steeds bereikbaar voor bijkomende vragen en polste ze naar hoe het dragen voor ons verliep. Over de hele lijn zijn we super tevreden van Karen als persoon, haar aanpak van de draagconsultatie zelf, en de opvolging achteraf. En all inclusive top pakket! Zeker boeken! Joost, Ellen &

Ellen

Karen helped us a lot to choose the good Baby Draag and to understand what is important.  Thank you very much. Sara 

Mieth

We kwamen bij Numinatal terecht voor de draagbegeleiding. Eerst konden we voor de geboorte uitgebreid draagsystemen testen en onze voorkeur aangeven. Wanneer ons dochtertje geboren was, kwam ze nog eens langs om samen met ons te passen en uiteindelijk hebben we een draagzak kunnen huren en voldoende uittesten om nu bijna dagelijks te genieten van het gemak en alle voordelen van het dragen.

Eline

We hebben heerlijk genoten van de babymassage en -Yoga. Alles in het teken van onze liefste schatten, voeden, slapen of even rondlopen tussendoor was allemaal ok. Fijn ook met andere mama's te kunnen uitwisselen. Ook voor het dragen zijn we Numinatal terecht gekomen. Een fijne draagconsulatie waarbij we een draagzak hebben gevonden die zowel mijn man als ik perfect kunnen gebruiken!

Sarah

Bedankt voor de super fijne lessen babymassage! Het was een wekelijks momentje van exclusieve mama-dochtertijd, waar we beiden konden ontspannen. Onze dochter en haar welbevinden stonden de hele reeks centraal. De uitwisseling met andere mamas in dezelfde levensfase is echt een meerwaarde. We hebben er echt van genoten! Je doet dit duidelijk met zo veel liefde voor kind én mama! Dankjewel

Kim

Bedankt voor de fijne yoga momenten met Tess! Ze vond het geweldig en onze levendige meid staat nu elke dag te dansen en te springen. Ook voor mezelf: superleuke momenten om met mijn "Tessje" kunnen doen. Ze zien genieten en open bloeien.

Katya

Heel erg bedankt voor het draagconsult vandaag! Jouw tips en uitleg waren heel duidelijk. Je bent een enorm warm persoon en we zijn blij dat jij nu deel uitmaakt van dat dorp dat we nodig hebben om een kind te laten groeien :)

Dorien en Dennis

Heel erg bedankt voor de vele mooie uren die je ons bezorgd hebt! We zullen de tijd die jij ons bezorgd hebt nooit vergeten en met een warme glimlach er op terugblikken. Jij bent er eentje uit de duizend!

Laura

https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/
https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://redoriente.net/slot-deposit-dana/ https://joyme.io/demopgsoft https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://heylink.me/rtp-live-gacor/ https://secteur-pave.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/rtp-live/ https://reseau.wp2.siteo.com/slot-gacor/ https://joyme.io/slotdemogacor https://sidiap.org/toto-macau/ https://redoriente.net/rtp-live/ https://linkr.bio/slot-demo-pgsoft https://linkr.bio/slot-demo-pragmaticplay