op weg naar verbinding

 

op weg naar verbinding

 

Zin om zalige momenten van verbinding met jouw baby te beleven?

Geniet samen tijdens een sessie van Numinatal.

Inschrijven voor een workshop

Bij online bestelling workshop, gelieve "Afhalen in Dilbeek" OF "Verzenden niet nodig" aan te vinken om onnodige verzendkosten te vermijden.

Baby Yoga

Bij koesterende geïntegreerde Baby Yoga wisselen we beweging af met liefdevolle aanraking en pure ontspanning. Bovendien stimuleer je tegelijk de ontwikkeling van jouw kindje, in het bijzonder het evenwicht en de coördinatie. Plezier gegarandeerd!

Lees meer!

 

Baby Massage

Ben je op zoek naar een moment van verbinding tussen jou en jouw baby? Bij koesterende geïntegreerde Baby Massage combineren we liefdevolle aanraking met sprankelende yoga bewegingen en rustige momenten van ontspanning. Puur genieten!

Lees meer!

 

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga biedt steun en verlicht ongemakken tijdens deze bijzondere periode. Bij Prenatale Vinyasa yoga bouw je op een actieve manier lichamelijke en mentale kracht op. Met zwangerschapsyoga draag je zorg voor jouw lichaam...waar jouw baby zich een tijd helemaal thuis voelt. Dit doet écht deugd!

Lees meer!

 

Dragen

Dragen betekent geruststellende nabijheid, troost en verlichting bij ongemak. Naast emotionele voordelen, heeft dragen ook veel praktische voordelen. Iedereen kan het leren! Als draagconsulente wil ik je graag hierin ondersteunen.

Lees meer!

 

Enkele ouders over Numinatal

Karen gaf een heel volledige en betrokken service. Geen vraag bleef onbeantwoord en de warmte waarmee ze het doet is heel tof. Ik voel me enorm verder geholpen en zelfverzekerd in het dragen!

Vera

Ik kan Numinatal alleen maar aanraden, de investering meer dan waard! Karen begeleide ons via het Bloom traject in de zoektocht naar de beste manier om onze zoon te dragen. Het was voor ons echt zoeken maar Karen is een gepassioneerde, expert-draagconsulente die ons perfect gerust kon stellen en van A tot Z heeft geholpen op maat. De combinatie van alles kunnen uitproberen en dan enkele favorieten een tijdje testen was voor ons ideaal. We hebben daarna gewoon de beste draagdoek en draagzak voor ons kunnen kopen en zo geen geld moeten uitgeven aan types die niet bij ons of onze baby passen. Van begin tot eind een waardevolle begeleiding met veel passie die we iedereen kunnen aanraden!

Stefan Vandenhende

Samen met Jules (7 weken) hebben we een cursus baby-massage gevolgd. Louter spreken over baby-massage doet Karen oneer aan want elke massage was nog eens gekoppeld aan een liedje. Samen zingen met de andere mama's (en baby's) was in het begin misschien wat ongemakkelijk. Maar achteraf een duidelijke win-win. Want toen onze zoon tijdens een lange autorit besloot dat hij ervan genoeg had, bleek dat het zingen van 'Zon, zon, warme zachte zon' super goed werkte om hem opnieuw rustig te krijgen en te ontspannen. Ook nadien gebruiken we de massage-technieken nog bijna dagelijks en dat vindt onze Jules heerlijk. Ik wil Karen met veel plezier aanraden want genieten van rustige, speelse en ontspannen momenten met je baby'tje zijn voor elke (ploeter)-moeder goud waard.

Estelle

Afgelopen schooljaar volgde Miro bij jou de mini kleuter moves op school. Ik wou je via deze weg graag nog heel erg bedanken. Miro was steeds heel blij en had vele enthousiaste verhalen over de lessen. Hij keek elke week uit naar 'juf Karen'. Er worden zelfs nog allerlei oefeningen hier thuis nagespeeld ? Bedankt voor deze fijne lessen, we hopen dat dit een vervolg krijgt volgend schooljaar! Een mooie zomer gewenst en dikke knuffel van Miro.

Lien

Thank you for the classes we have taken with you. It was an absolute pleasure to take your Baby Yoga classes and I believe all babies would benefit from such an activity!

Jana

Karen is een heel aangenaam en warm persoon waarbij je je direct comfortabel voelt. Ze is geïnteresseerd in jou als holistisch persoon; niet enkel in het aspect waar je op dat moment haar hulp voor vraagt. Ze heeft het nodige materiaal en de nodige expertise door haar opleidingen en ervaring rond het dragen van kindjes (en dikke buiken in mijn geval); hetgeen ze combineert met haar ervaring als vroedvrouw. Ze heeft mij verschillende manieren getoond om mijn lichaam te ondersteunen met een draagdoek; waarbij ik telkens zelf kon aanvoelen welke knooptechniek mij de meeste ondersteuning gaf. De draagdoek helpt zeker ter ondersteuning van een grote buik en de rug. De pijn neemt af en je kan verder dingen doen (bvb. was ophangen, koken, kindjes in bed steken etc). Ik had hem eigenlijk al wat vroeger willen gebruiken voor 's avonds na het werk. Ik denk dat een sessie hierrond perfect geschikt is voor zwangere vrouwen in het derde trimester, dan heb je er maximaal geniet van!

Iris Tavernier

Thank you for the classes Baby Yoga. It was an absolute pleasure to take your classes and I believe all babies would benefit from such an activity!

Jana

Ik kwam bij Numinatal voor begeleiding rond dragen. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld bij Karen. Ze begreep ook perfect wat ik nodig had en gaf me super goede tips. Samen hebben we mijn huidige draagzak kunnen afstellen zodat ik hem eindelijk kan gebruiken en we bepaalden welke draagzak de ideale match was. Dankzij deze sessie heb ik tijdens onze vakantie mijn dochter dagelijks een aantal uur kunnen dragen, wat ervoor echt geen evidentie was. Dankjewel!! :)

Charlotte

Karen helpt je met veel geduld en zorg de draagoplossing te vinden die voor jou past. Ze weet echt alles (!!!) over dragen, is flexiebel en neemt enorm veel tijd om je op weg te helpen. Mijn zoontje Jacques en ikzelf genieten alle dagen van onze draagmomenten. Dikke merci voor je deskundig advies en enthousiasme Karen! 

Laura Verhoeven

We willen jou graag met ons drietjes bedanken! We waarderen de baby massage, baby beweging en baby tips. Het was inspirerend en zoveel meer dan baby massage! Je bracht meteen zoveel warmte tot bij ons. De draagsessies vonden we TOP, werkelijk super! Ons nieuw hoofdstuk als mama en papa kunnen we door jou heel mooi inzetten. Dankjewel voor wie je bent! Knuffels van Jeroen, Joke en Gust

Joke Balcaen

Karen kwam bij ons langs voor draagbegeleiding. Onze 4 maand oude dochter heeft sinds de geboorte heel veel last van spijsverteringsongemakken. Karen hielp mij haar op een correcte manier te dragen. Dankzij het dragen kon ik (en nu nog steeds) de pijn bij mijn dochter op vele momenten verzachten. Ook mijn eigen mama (oma dus) werd dankzij Karen warm gemaakt om mijn dochter te dragen. Karen kwam verschillende keren bij ons langs en we konden heel wat verschillende draagsystemen uitproberen. Een echte meerwaarde. Eerlijk? Ik vind het nog steeds jammer dat ik Karen niet voor mijn bevalling al gecontacteerd heb. Het had me heel wat moeilijkheden en centjes bespaard. Wij kozen voor het full option pakket en kunnen met de hand op het hart zeggen dat het echt wel een FULL option was. Naast de draagbegeleiding kreeg ik ook heel wat andere tips mee (bijvoorbeeld wat babytaal en tips voor reizen met een jonge baby). En last but not least, Karen was er ook gewoon om te luisteren. Ze stak mij een hart onder de riem en dat had ik gewoon écht nodig. Ik raad het iedereen aan. Een dikke m

Sarie

Via opzoekingswerk en doorverwijzing kwamen we uiteindelijk bij Karen terecht voor draagbegeleiding. Het contact verliep meteen vlot en we maakten een afspraak voor een draagconsultatie bij ons thuis omdat ik al hoogzwanger was op dat moment. Zelf leken zijnde in de draagwereld hadden we geen concrete verwachtingen, wel waren we heel benieuwd en hoopten we op veel informatie om bij te leren. En Karen liet ons niet op onze honger zitten! Zij bracht allerlei soorten draagsystemen mee, alsook zware poppen, en liet ons veel oefenen. Na de bevalling kwam ze dan nog eens terug met een kleinere selectie doeken die wij reeds hadden uitgekozen in de eerste sessie. Deze keer om met onze baby te oefenen. Opnieuw een heel fijne draagconsultatie met veel ondersteuning en stimulatie. Ook nadien bleef zij steeds bereikbaar voor bijkomende vragen en polste ze naar hoe het dragen voor ons verliep. Over de hele lijn zijn we super tevreden van Karen als persoon, haar aanpak van de draagconsultatie zelf, en de opvolging achteraf. En all inclusive top pakket! Zeker boeken! Joost, Ellen &

Ellen

Karen helped us a lot to choose the good Baby Draag and to understand what is important.  Thank you very much. Sara 

Mieth

We kwamen bij Numinatal terecht voor de draagbegeleiding. Eerst konden we voor de geboorte uitgebreid draagsystemen testen en onze voorkeur aangeven. Wanneer ons dochtertje geboren was, kwam ze nog eens langs om samen met ons te passen en uiteindelijk hebben we een draagzak kunnen huren en voldoende uittesten om nu bijna dagelijks te genieten van het gemak en alle voordelen van het dragen.

Eline

We hebben heerlijk genoten van de babymassage en -Yoga. Alles in het teken van onze liefste schatten, voeden, slapen of even rondlopen tussendoor was allemaal ok. Fijn ook met andere mama's te kunnen uitwisselen. Ook voor het dragen zijn we Numinatal terecht gekomen. Een fijne draagconsulatie waarbij we een draagzak hebben gevonden die zowel mijn man als ik perfect kunnen gebruiken!

Sarah

Bedankt voor de super fijne lessen babymassage! Het was een wekelijks momentje van exclusieve mama-dochtertijd, waar we beiden konden ontspannen. Onze dochter en haar welbevinden stonden de hele reeks centraal. De uitwisseling met andere mamas in dezelfde levensfase is echt een meerwaarde. We hebben er echt van genoten! Je doet dit duidelijk met zo veel liefde voor kind én mama! Dankjewel

Kim

Bedankt voor de fijne yoga momenten met Tess! Ze vond het geweldig en onze levendige meid staat nu elke dag te dansen en te springen. Ook voor mezelf: superleuke momenten om met mijn "Tessje" kunnen doen. Ze zien genieten en open bloeien.

Katya

Heel erg bedankt voor het draagconsult vandaag! Jouw tips en uitleg waren heel duidelijk. Je bent een enorm warm persoon en we zijn blij dat jij nu deel uitmaakt van dat dorp dat we nodig hebben om een kind te laten groeien :)

Dorien en Dennis

Heel erg bedankt voor de vele mooie uren die je ons bezorgd hebt! We zullen de tijd die jij ons bezorgd hebt nooit vergeten en met een warme glimlach er op terugblikken. Jij bent er eentje uit de duizend!

Laura

https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://redoriente.net/slot-deposit-dana/ https://joyme.io/demopgsoft https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://heylink.me/rtp-live-gacor/ https://secteur-pave.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/rtp-live/ https://reseau.wp2.siteo.com/slot-gacor/ https://joyme.io/slotdemogacor https://sidiap.org/toto-macau/ https://redoriente.net/rtp-live/ https://linkr.bio/slot-demo-pgsoft https://linkr.bio/slot-demo-pragmaticplay