op weg naar verbinding

 

op weg naar verbinding

 

Baby Yoga

Bij koesterende geïntegreerde Baby Yoga wisselen we beweging af met liefdevolle aanraking en pure ontspanning. Bovendien stimuleer je tegelijk de ontwikkeling van jouw kindje, in het bijzonder het evenwicht en de coördinatie. Plezier gegarandeerd!

Lees meer!

 

Baby Massage

Ben je op zoek naar een moment van verbinding tussen jou en jouw baby? Bij koesterende geïntegreerde Baby Massage combineren we liefdevolle aanraking met sprankelende yoga bewegingen en rustige momenten van ontspanning. Puur genieten!

Lees meer!

 

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga biedt steun en verlicht ongemakken tijdens deze bijzondere periode. Bij Prenatale Vinyasa yoga bouw je op een actieve manier lichamelijke en mentale kracht op. Met zwangerschapsyoga draag je zorg voor jouw lichaam...waar jouw baby zich een tijd helemaal thuis voelt. Dit doet écht deugd!

Lees meer!

 

Dragen

Dragen betekent geruststellende nabijheid, troost en verlichting bij ongemak. Naast emotionele voordelen, heeft dragen ook veel praktische voordelen. Iedereen kan het leren! Als draagconsulente wil ik je graag hierin ondersteunen.

Lees meer!

 

Enkele ouders over Numinatal

Bedankt voor de fijne yoga momenten met Tess! Ze vond het geweldig en onze levendige meid staat nu elke dag te dansen en te springen. Ook voor mezelf: superleuke momenten om met mijn "Tessje" kunnen doen. Ze zien genieten en open bloeien.

Katya

Heel erg bedankt voor het draagconsult vandaag! Jouw tips en uitleg waren heel duidelijk. Je bent een enorm warm persoon en we zijn blij dat jij nu deel uitmaakt van dat dorp dat we nodig hebben om een kind te laten groeien :)

Dorien en Dennis

Heel erg bedankt voor de vele mooie uren die je ons bezorgd hebt! We zullen de tijd die jij ons bezorgd hebt nooit vergeten en met een warme glimlach er op terugblikken. Jij bent er eentje uit de duizend!

Laura